besnijdenis kliniek VATAN

De medische staf

VATAN besnijdeniskliniek is onderdeel van de VATAN Kliniek (Medisch Specialistische Zorg Nederland).

VATAN is een door de ministerie van VWS erkende zorginstelling en levert Medisch Specialistische Zorg. AGB nr:  22-220405.

Bij VATAN Besnijdeniskliniek werken uitsluitend in besnijdenissen gespecialiseerde artsen en medisch specialisten met ruime ervaring in het doen van besnijdenissen bij jongens en mannen.

Drs. M. S. Genco, Medisch specialist, Kinderarts

Ervaring met besnijdenissen zowel klem als klassieke methode

Vanuit mijn dagelijkse vak als kinderarts weet ik dat er bij ouders sterk de behoefte bestaat om hun kind in een vertouwde omgeving bij vertrouwde mensen te laten besnijden, en dit op een kwalitatief goede manier. Daarom heb ik mij zelf bekwaamd in het verrichten van besnijdenissen bij kinderen, inmiddels heb ik zeer ruime ervaring en merk ik dat het erg veel vertrouwen schept bij ouders als ze een ervaren kinderarts de besnijdenis laten doen. Helaas maak ik herhaaldelijk mee binnen mijn vak dat kinderen elders niet goed worden behandeld, daarom zet ik mij in voor een kwalitatief hoogstaand kliniek, met goede mensen zoals de VATAN kliniek.

Opleiding: Vrije Universiteit Amsterdam
Specialisatie: Kinderarts; Vrije Universiteit Medisch Centrum Amsterdam
Huidige functie: Kinderarts in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam 

BIG-nr: 99047023201 

Drs. F. Karaca, Arts

Ervaring met besnijdenissen zowel klassieke en klem methode 

Mijn naam is Fatma Karaca. Ik heb mijn artsenopleiding in 1997 aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam  voltooid. Na enkele jaren ervaring opdoen op de specialismen zoals chirurgie, cardiologie en radiologie heb ik mij gespecialiseerd in de verzekeringsgeneeskunde. Begin 2012 heb ik kennis gemaakt met de Vatan kliniek. Na een periode met een intensieve begeleiding van de specialisten, aangesloten bij de VATAN kliniek, verricht ik nu zelf ook besnijdenissen. Bij een chirurgisch ingreep zijn goede voorbereiding en een correcte uitvoering in een steriele en optimaal hygiënische omstandigheden van essentieel belang. Daarbij is ook belangrijk dat patiënten ( bij ons vaak kinderen en de ouders)  voor en na de ingreep goed begeleid worden. Vatan kliniek voldoet mijn inziens aan de bovenstaande eisen.

Artsenopleiding: Erasmus Universiteit te Rotterdam
Specialisatie: Arts 

BIG-nr: 29047573201

Dr. F. Kreier, Medisch specialist, kinderarts

Ervaring met besnijdenissen zowel klassieke en klem methode

Als kinderarts weet je hoe belangrijk en ook spannend de dag van de besnijdenis voor kinderen en hun ouders zijn. De basis van onze behandeling is vanzelfsprekend een goede uitvoering van de verschillende technieken van besnijdenissen. Wat kinderartsen kunnen toevoegen is een kindgerichte benadering, en goede communicatie met en begrip voor de ouders en andere familieleden. Mijn aandachtsgebieden zijn spoedeisende kindergeneeskunde en angst- en pijnbestrijding. Er zijn tal van trucs en methoden om de ingreep rustig en pijnvrij te laten verlopen, dat heeft bij ons grote prioriteit. 

Artsenopleiding: AMC Amsterdam

Specialisatie: Kinderarts, AMC Amsterdam

Huidige functie: Kinderarts in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam 

BIG-nr: 19066684201

Drs. N. Kaoui, Arts

Ervaring met besnijdenissen zowel klassieke en klem methode 

Vanuit mijn artsen vak en religieus/cultureel achtergrond heb ik altijd de drang gehad om mijn medemens van dienst te zijn. Een besnijdenis is een medische ingreep waar ik me met volle overtuiging in heb verdiept en bekwaamd. Ik ben  bij de Vatan kliniek komen werken omdat deze kliniek oog heeft voor zowel medische, religieuze en wetenschappelijke aspecten van besnijdenissen. Vanuit mijn chirurgische achtergrond en belangstelling voor de functie en cosmetiek van het menselijk lichaam, heb ik kwaliteit en precisie in de uitvoering van een besnijdenis hoog in het vaandel staan. De patiënt staat bij mij centraal. Zowel goede voorlichting als goede nazorg zijn van groot belang evenals een kwalitatief hoogwaardig uitgevoerde besnijdenis. VATAN besnijdeniskliniek is de plek waar ik dit naar volle overtuiging kan doen.

Artsenopleiding: Universitair Medisch Centrum Utrecht.
Specialisatie: Arts-assistent Chirurgie

BIG-nr: 59914803401

Drs. C. Tirpan, Arts

Ervaring met besnijdenissen zowel klassieke en klem methode 

Ik ben Cüneyt Tirpan, afgestudeerd in 2000 als basisarts aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Na het behalen van mijn diploma wilde ik chirurgie doen. Zo heb ik tot 2009 als arts assistent in de hartchirurgie in het OLVG en in het  AMC gewerkt. Hier heb ik vele chirurgische vaardigheden ontwikkeld. Hierna heb ik twee jaar opleiding tot nucleaire geneeskunde gedaan. Momenteel werk ik in de Geestelijke Gezondheid Zorg te Tilburg. Chirurgie heeft mij altijd geïntrigeerd en zo ben ik bij VATAN Besnijdeniskliniek terecht gekomen. Na doorlopen van een goede opleiding als besnijdenisarts door de specialisten van VATAN kliniek, voer ik zelfstandig besnijdenissen uit.
Een pijnvrije procedure is een “must” en de juiste bejegening van de patiënten, de ouders en andere betrokkenen vormen een integraal onderdeel van mijn dagelijkse werkwijze. Een goed vertrouwde omgeving is dan het gevolg van een optimale communicatie. De visie en beleid van de VATAN Besnijdenis Kliniek sluit daarom goed aan bij mijn persoonlijke kijk op de besnijdenissen van groot en klein.   

Artsenopleiding: VrijeUniversiteit Amsterdam
Specialisatie: Arts
BIG-nr: 79052391501


DRS. G. NAGAN, Arts

Ervaring met besnijdenissen zowel klassieke en klem methode.

Mijn naam is G. Nagan (roepnaam Kay). Ik heb mijn artsenopleiding in 2013 aan de Universiteit van Amsterdam voltooid. Na het behalen van diploma heb ik 6 maanden als operatieassistent gewerkt voor Testicular Sperm Extraction in het AMC. Vervolgens heb ik 1 jaar als arts assistent op de afdeling interne geneeskunde gewerkt in het Tweesteden ziekenhuis te Tilburg. Momenteel werk ik in deKinderkliniek te Almere als huisarts in opleiding. Met trots en plezier ben ik sinds juli 2016 naast mijn specialisatie in dienst voor de VATAN-kliniek.

Wat ik zo bijzonder vind aan VATAN-kliniek is dat het een super goed professioneel gereorganiseerde instelling is waar de patiënt centraal staat met nadruk op pijnvrije procedure, goed vertrouwde omgeving en optimale communicatie. En niet te vergeten de juiste aandacht voor de ouders en betrokkenen. Kortom aan alles (wat je maar kan bedenken) wordt er aandacht besteedt. Dit alles zorgt voor een optimale zorgverlening waarbij het wordt beloond met zeer tevreden vriendelijke patiënten, ouders en/of betrokkenen.

Artsenopleiding: Universiteit van Amsterdam, Academisch Medisch Centrum

Specialisatie: Huisartsen opleiding, UvA -AMC Amsterdam

Huidige functie: Arts en Huisarts in Opleiding

BIG-nr: 49918083101

DRS. E.o. Akpinar, ARTS


Ervaring met besnijdenissen zowel klassieke en klem methode.

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij VATAN kliniek. Een kliniek die vooroploopt in de wetenschap en ontwikkeling m.b.t. besnijdenissen. Ik heb zowel de uitbreiding als de perfectionering van de technieken meegekregen. Met de plastische chirurgie als aandachtsgebied heb ik uiteraard oog voor de finesse en het cosmetisch aspect dat te pas komt bij een besnijdenis. Onder leiding van bekwame artsen heb ik de nodige ervaring opgebouwd door de jaren heen. Besnijdenissen worden niet alleen gedaan op medische gronden, maar ook door culturele, rituele en religieuze beweegredenen. Het is onze taak bij VATAN om deze behandeling in een optimale omgeving te verstrekken, waarbij kinderen en (jong) volwassenen pijnloos, angstloos en bekwaam worden geholpen.

Artsenopleiding: Vrije universiteit, VUMC

Specialisatie: Arts

Huidige functie: Arts en onderzoeker bij de plastische chirugie. Arts assistent Chirugie Maasstadziekenhuis

BIG-nr:19922089001  Drs. O.Aydin, arts

Ervaring met besnijdenissen zowel klassieke en klem methode.

Sinds 2015, tijdens mijn opleiding geneeskunde, ben ik werkzaam bij Vatan Kliniek.  Over deze jaren heb ik veel ervaring mogen opdoen en daarbij sterke affiniteit gekregen in het creëren van een vertrouwde omgeving voor kinderen en (jong) volwassenen. Vatan Kliniek heeft een professionele en uitermate kindvriendelijke aanpak in het uitvoeren van een besnijdenis. Hier zet ik mij ook volledig voor in. Een besnijdenis is een uitermate tere kwestie, met veel emotionele danwel religieuze lading. Medische precisie staat daarbij voor op. Met mijn eigen medische en religieuze achtergrond hecht ik grote waarde aan zowel de esthetische uitkomst als de beleving van de familie tijdens deze bijzondere ingreep. Het behoort een positieve ervaring voor zowel het kind als de familie te zijn.

Na mijn opleiding in het AMC ben ik begonnen als arts op de bariatrische chirurgie in het Slotervaart Ziekenhuis. Daar ben ik zowel als arts in de kliniek als wetenschappelijk onderzoekster werkzaam.

Opleiding: Geneeskunde Universiteit van Amsterdam

Specialisatie: Arts-assistent en arts-onderzoeker Bariatrische Chirurgie en Interne Geneeskunde. Slotervaart Ziekenhuis, Amsterdam

BIG-nr: 09922476401  

DRS. S. Karadavut, ARTS

Ervaring met besnijdenissen zowel klassieke en klem methode 

Mijn naam is Selçuk Karadavut. In 2011 heb ik mijn artsenopleiding met succes afgerond in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam. Sinds 2012 ben ik als arts-assistent werkzaam geweest bij diverse klinieken op de afdeling Cardiologie. Naast deze werkzaamheden heb ik besloten om mijn medemens te dienen die ongeacht zijn motivatie een besnijdenis wil ondergaan.  In 2016 mocht ik dankzij Vatan Kliniek in een professionele sfeer de opleiding hiervoor volgen. Ik heb gekozen voor Vatan kliniek vanwege zijn professionele houding tegenover de patient en de geschikte omgeving die gecreëerd wordt om de wensen van de familie en bovenal de patient na te streven. Van jong tot oud biedt Vatan Kliniek een pijnloze ingreep aan en streeft met de meest gevorderde methodes een besnijdenis zonder cosmetische complicaties te ondergaan. 

Opleiding: AMC/UvA

Huidige Functie: ARTS

Big-nr: 69914935601

DR. U. Ikram, arts


Ervaring met besnijdenissen zowel klassieke en klem methode. Mijn naam is Umar Ikram. Ik ben in 2011 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Nadien heb ik promotieonderzoek gedaan waarin ik gekeken heb naar de gezondheid van migranten in Europa. Als arts heb ik ook Namibië en Pakistan gewerkt. Momenteel werk ik als arts-onderzoeker in het AMC te Amsterdam. Sinds 2016 werk ik bij de VATAN kliniek en mijn opleiding tot besnijdenisarts heb ik voltooid onder supervisie van Drs. Genco.


De besnijdenis bij uw kind is een bijzondere, betekenisvolle ervaring. Daarom streef ik ernaar om drie zaken te realiseren tijdens de besnijdenis: 1. Uw kind zo comfortabel en pijnvrij mogelijk te behandelen, met een mooie besnijdenis als resultaat; 2. U als ouder actief en empathisch bij te staan en te begeleiden in het proces; 3. U en uw kind goede, adequate nazorg te bieden. 

Bij VATAN staat niet alleen kwaliteit centraal maar ook de tevredenheid van u en uw kind, waarbij we expliciet rekening houden met uw culturele en religieuze waarden. Dit motiveert me om bij VATAN te werken.   

Opleiding: AMC-UvA

Huidige functie: arts-onderzoeker AMC

BIG-nr: 09915202701 

Drs. N. Sadeghi, ARTS, orthopedisch en traumachirurg in opleiding

Ervaring met besnijdenissen zowel klassieke en klem methode


Mijn naam is Nasrât Sadeghi. Na het afronden van mijn Geneeskunde studie aan de Radboud Universiteit ben ik een jaar werkzaam geweest bij de algemene chirurgie waarna ik de overstap heb gemaakt richting de orthopedische en traumachirurgie. Momenteel ben ik orthopedisch en traumachirurg in opleiding in het Sint Antonius Hospital te Kleve. Naast mijn ambities om mij in de reconstructieve en hand-polschirurgie te specialiseren wil ik het chirurgisch vakgebied innoveren met wetenschappelijk onderzoek.

Een besnijdenis is een belangrijke gebeurtenis voor zowel de patiënt als de ouders. Dit moet zo precies en atraumatisch mogelijk verlopen. Het vraagt om een persoonlijke en op maat gesneden behandeling.  Naast mijn eigen ervaring en adviezen vind ik het belangrijk dat de patiënten/ouders betrokken worden bij het kiezen van de methode. Tevens wil ik een kwalitatief optimale esthetische chirurgische zorg bieden. Dat maakt het werk voor mij zo boeiend en leerzaam.

Met deze ambities en bagage aan ervaring ben ik bij de Vatan-Kliniek aan het werk gegaan. Het viel mij gelijk op dat het om een kliniek gaat waar zowel de artsen als de assistenten goed opgeleid worden en met veel enthousiasme te werk gaan.

Artsenopleiding: Radboud Universiteit Nijmegen 

Specialisatie: Arts, othopedisch en traumachirurg in opleiding

BIG-nr: 29916904501

DRS. A. Abed, ARTS en chrirug in opleiding

Ervaring met besnijdenissen zowel klassieke en klem methode 

Nadat ik in 2014 afgestudeerd ben als arts aan de Universiteit Maastricht, ben ik naar
Duitsland geëmigreerd om daar te werken en
de opleiding tot (kinder-)chirurg te volgen.
Daarnaast doe ik onderzoek naar de nazorg bij patiënten die curatief zijn geopereerd aan
alvleesklier-, slokdarm- en leverkanker. De opleiding tot besnijdenisarts heb ik bij VATAN
gevolgd. Bij het Oasis Hospital in Dubai heb ik ervaringen opgedaan met zowel de klassieke
als de klemmethode.
Ondanks dat de mannelijke besnijdenis is een van de veiligste chirurgische interventie ter
wereld is, neemt het niet weg dat de ingreep met de allergrootste zorg en de beste expertise
moet worden uitgevoerd. Vanwege de jarenlange ervaring en expertise heeft VATAN kliniek
een enorme voorsprong ontwikkeld op het gebied van besnijdenissen. De vele voordelen
van een besnijdenis zijn een gemeenschappelijke noemer voor de verschillende
onderliggende medische, religieuze of culturele indicaties. Ik vind het daarom een eer om
daar mijn bijdrage aan te leveren en ook onderdeel te zijn van een geweldig en dynamisch
team.
‘Kinderen zijn geen kleine volwassenen’, heeft een Kinderarts me ooit verteld en dat is me
goed bijgebleven. Tijdens mijn dagelijks werk kom ik regelmatig met kinderen in contact. Ik
werk graag met kinderen omdat de kleine ‘mensjes’ aan het begin van hun leven staan. De
ingreep die ik doe, gaat een levenlang mee. Tegelijkertijd houd ik van de enorme vitaliteit,
onvoorspelbaarheid en eerlijkheid van kinderen. Kinderen behoeven niet alleen vaak een
ander soort chirurgisch-technische behandeling, maar ook een hele andere sociale en
communicatieve benadering. De uitdaging is daarom om te besnijdenis daarom zo pijn- en
angstvrij mogelijk uit te voeren.
Lidmaatschappen:
- Berufsverband der Deutschen Chirurgen e.v. (BDC)
- Ärtzekammer Nordrhein
- BIG-registratie (BIG-nummer 49919125801)

BIG-register

Het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) is een Nederlandse databank, waarin oa. artsen, worden opgenomen.

Het register is opgericht op grond van de Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (Wet BIG). Alleen wie in het register is ingeschreven, is door de wet bevoegd deze beschermde titel voeren. De deskundigheid van de geregistreerde beroepsbeoefenaren is hiermee voor iedereen herkenbaar. In het register zijn die personen opgenomen die een relevante door de overheid erkende beroepsopleiding gevolgd hebben.

Het BIG-inschrijfnummer wat iemand wordt toegekend, is een persoonlijk 11-cijferig nummer.

http://www.bigregister.nl/

(klik vervolgens op zoeken in het BIG-register om de arts te vinden)