Besnijdeniskliniek Ede Wageningen

Onze Kliniek in Ede Wageningen voert besnijdenissen uit om religieuze, culturele en esthetische redenen. Zowel kinderen als volwassen mannen kunnen in de kliniek besneden worden. Lees hier meer over onze besnijdeniskliniek Ede Wageningen en ons team van artsen. Daarnaast vindt u wat de kosten zijn van besnijdenissen en onze werkwijze.

Vatan Kliniek: Pijnloze besnijdenissen - zonder angst

In Nederland vertrouwen patiënten op Vatan Kliniek voor pijnloze en angstvrije besnijdenissen. Onze artsen hebben tientallen jaren ervaring en voeren de operatie uit op 11 verschillende locaties in Nederland. Dit stelt ons in staat om onze belofte waar te maken voor zowel kinderen als volwassenen. Onze kliniek in Ede Wageningen is slechts één van de elf klinieken in Nederland die besnijdenissen uitvoert. Daarnaast bieden onze artsen de procedure aan in steden als Amsterdam, Arnhem, Den Haag en Enschede. Dit hoge aantal klinieken maakt ons een van de grootste van het land.

Om welke redenen besnijden?

Een besnijdenis uitvoeren kan om verschillende redenen.

Medische redenen
Sommige jongens en mannen kunnen ernstige problemen met de voorhuid ondervinden. Een besnijdenis kan dit probleem oplossen. Lees meer over medische redenen voor besnijdenis.

Geloofsovertuigingen of culturele redenen
Binnen sommige geloofsovertuigingen of culturen is besnijden van mannen een onderdeel van het geloof of de cultuur. Denk hierbij aan moslims of joden.

Esthetische redenen
Naast hygiënische redenen vinden sommige mannen (en ook vrouwen) een besneden penis mooier om te zien.

Seksuele redenen
Besnijden kan een oplossing bieden voor een probleem met vroegtijdige zaadlozing of overmatige voorhuid bij mannen.

Hygiëne
Een besneden penis is makkelijker schoon te houden en daarom over het algemeen hygiënischer dan een onbesneden penis.

Besnijdenissen in Ede Wageningen: onze werkwijze

Ons medische team van artsen in Ede Wageningen staan klaar om een besnijdenis bij u of uw kind uit te voeren. Onze artsen hebben zijn allemaal in Nederland opgeleid en hebben erg veel ervaring in het uitvoeren van deze specifieke ingreep. Bij onze klinieken gaan we volgens onderstaande procedure te werk.

Besnijdenis Vatan Kliniek

besnijdenis procedure

01. Pijnstilling

Onze operaties worden alleen uitgevoerd onder verdoving of (slaap) sedatie. Zo zal de operatie pijnloos verlopen.

02. Steriliteit en hygiëne

Wij houden ons aan de strengste eisen als het aankomt op steriliteit en hygiëne. Iedere patiënt wordt geholpen met een nieuw set steriel instrumentarium die na gebruik worden weggegooid. Dus vindt er nooit hergebruik plaats, ook niet van klemmetjes, scharen etc.

03. Besnijdenis

Een besnijdenis kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. In onze klinieken maken wij gebruik van de klassieke methode en de klem-methode. Welke methode er wordt gebruikt voor de operatie verschilt per patiënt.

04. Nazorg

Mochten er zich complicaties opdoen, dan kan de patiënt binnen 48 uur na de operatie de arts raadplegen. Daarna zijn wij 7 dagen per week te bereiken via ons centrale nummer.

Besnijdenis laten uitvoeren bij Vatan Kliniek

Met 11 besnijdenis centrums en ruim 40.000 uitgevoerde besnijdenissen behoord Vatan Kliniek tot de grootste en beste besnijdeniskliniek van Nederland.

Onze belofte ‘besnijdenissen zonder pijn – zonder angst’ kan dan ook op elke locatie worden waargemaakt. Ook voor kinderen. Zo kunt u als ouders altijd aanwezig zijn tijdens de operatie en doen onze artsen er alles aan om uw kind op zijn gemak te laten voelen.

Er zijn geen wachtrijen bij ons en een besnijdenis is al mogelijk vanaf €290,-. Betreft het een medische indicatie? Dan worden de kosten vaak door de verzekeraar vergoedt.

Wanneer u in of in de buurt van Ede Wageningen woont is onze kliniek op Oude Bennekomseweg 1A (BESLI building) de beste locatie voor u of uw kind. Meld u aan via onderstaande knop.

VATAN gespecialiseerd team

Bij VATAN Besnijdeniskliniek werken uitsluitend in besnijdenissen gespecialiseerde artsen en medisch specialisten met ruime ervaring in het doen van besnijdenissen bij jongens en mannen.

Drs. M. S. Genco

Drs. L. M. Wolff van Ravenswade

Drs. E. O. Akpinar