Besnijdeniskliniek Venlo / Tegelen

Vatan Kliniek in Venlo zet zich in voor besnijdenissen om medische, religieuze, culturele en esthetische redenen. Zowel kinderen als volwassen mannen kunnen bij ons terecht. Hier leest u meer over onze besnijdeniskliniek in Venlo, ons team van artsen, onze werkwijze en kosten.

Vatan Kliniek: Pijnloze besnijdenissen - zonder angst

Bij Vatan Kliniek staan ​​we bekend om het uitvoeren van pijnloze en onbevreesde besnijdenissen voor jongens en volwassenen. Met onze professionele aanpak en jarenlange ervaring kunnen we deze belofte waarmaken op elk van onze 11 locaties in Nederland. Dit maakt de chirurgische ingreep zo aangenaam mogelijk voor zowel kinderen als volwassenen. Naast onze kliniek in Venlo voeren onze artsen deze ingreep ook uit in steden als Amsterdam, Arnhem, Ede Wageningen en Enschede. Met dit aantal besnijdenisklinieken zijn wij een van de grootste van Nederland.

Waarom een besnijdenis?

Er zijn verschillende redenen om een besnijdenis uit te laten voeren.

Medische redenen

Sommige jongens en mannen ontwikkelen ernstige voorhuidproblemen. Een medische  ingreep in de vorm van een besnijdenis kan dit probleem oplossen. Lees hier meer over de medische redenen voor een besnijdenis.

Geloofsovertuigingen of culturele redenen
Besnijdenissen zijn gebruikelijk in verschillende religies of culturen. Denk hier bij aan moslims en joden. 

Hygiëne
Sommige mensen worden om hygiënische redenen besneden. Een besneden penis is doorgaans makkelijker schoon te houden dan een onbesneden penis en daardoor hygiënischer.

Esthetische redenen
Het kan ook zijn dat mannen en/of vrouwen een besneden penis mooier vinden. Dit is een goede reden om voor besnijdenis te kiezen.

Seksuele redenen
Besnijden kan een oplossing bieden voor een probleem met vroegtijdige zaadlozing of overmatige voorhuid bij mannen.

Besnijdenissen in Venlo: onze werkwijze

In Venlo hebben wij een team van gecertificeerde artsen klaarstaan om een besnijdenis uit te voeren bij u of uw kind. Ons team van artsen is in Nederland opgeleid en zal de operatie volgens onderstaande procedure laten slagen.

Besnijdenis Vatan Kliniek

Besnijdenis procedure

01. Pijnstilling

Bij Vatan maken wij gebruik van verschillende verdovingen en (slaap) sedaties om te operatie zonder enige pijn te laten verlopen.

02. Steriliteit en hygiëne

Op het gebied van steriliteit en hygiëne houden wij ons aan strengste eisen. Zo houden wij ons aan de strengste hygiënerichtlijnen en bij elke operatie wordt een nieuwe set steriele instrumenten gebruikt, die na gebruik worden weggegooid.

03. Besnijdenis

Een besnijdenis kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. In onze klinieken maken wij gebruik van de klassieke methode en de klem-methode. Welke methode er wordt gebruikt voor de operatie verschilt per patiënt.

04. Nazorg

Binnen 48 uur na de operatie kan er contact worden opgenomen met de desbetreffende arts. Na deze 48 uur kan er 7 dagen per week contact worden opgenomen via het centrale nummer.

Besnijdenis laten uitvoeren bij Vatan Kliniek

Met 11 locaties en ruim 40.000 uitgevoerde besnijdenissen behoord Vatan Kliniek tot de grootste en beste besnijdeniskliniek in Nederland.

Met de expertise en ervaring binnen onze praktijken kunnen wij onze belofte op elke locatie nakomen: besnijdenissen zonder pijn – zonder angst. Zo ook voor kinderen. Zo kunt u uw kind bijstaan tijdens de operatie en doen onze artsen er alles aan om uw kind op zijn gemak te laten voelen.

Er zijn geen wachtrijen bij ons en een besnijdenis is al mogelijk vanaf €290,-. Betreft het een medische indicatie? Dan worden de kosten vaak door de verzekeraar vergoedt.

Woont u in of in de buurt van Venlo? Dan is onze kliniek op Kerkstraat 12B (Gezondheidscentrum Donne) de beste locatie voor u of uw kind. Meld u aan via onderstaande knop.

VATAN gespecialiseerd team

Bij VATAN Besnijdeniskliniek werken uitsluitend in besnijdenissen gespecialiseerde artsen en medisch specialisten met ruime ervaring in het doen van besnijdenissen bij jongens en mannen.

Drs. M. S. Genco

Drs. L. M. Wolff van Ravenswade

Drs. E. O. Akpinar