Onze medische staf

Bij VATAN Besnijdeniskliniek werken uitsluitend in besnijdenissen gespecialiseerde artsen en medisch specialisten met ruime ervaring in het doen van besnijdenissen bij jongens en mannen.

Wij werken uitsluitend met gespecialiseerde artsen

VATAN besnijdeniskliniek is onderdeel van de VATAN Kliniek (Medisch Specialistische Zorg Nederland).

VATAN is een door de ministerie van VWS erkende zorginstelling en levert Medisch Specialistische Zorg. AGB nr: 22-220405. Zie link VWS

40.000+

Besnijdenissen

12

Gespecialiseerde teamleden

Foto vatan klein

VATAN gespecialiseerd team

Bij VATAN Besnijdeniskliniek werken uitsluitend in besnijdenissen gespecialiseerde artsen en medisch specialisten met ruime ervaring in het doen van besnijdenissen bij jongens en mannen.

Drs. M. S. Genco

Medisch specialist, Kinderarts

Drs. E. O. Akpinar

Arts

Drs. A. Abed

Arts en chirurg in opleiding

Drs. S. M. Qaderi

Arts

Drs. Ghossein

Chirurg in opleiding gespecialiseerd in orthopedische an traumatologische aandoeningen.

Drs. D. Jean Pierre

Arts

Drs. L. M. Wolff van Ravenswade

Arts

Drs. Z. Roshanmal

Arts

Drs. H. Demirci

Arts

Dr. A. Sekercan

Arts en chirurg in opleiding

Dr. C. Tirpan

Arts

Mevr. F. Koc

Gespecialiseerd verpleegkundige

Ervaring met besnijdenissen zowel klem als klassieke methode

Vanuit mijn dagelijkse vak als kinderarts weet ik dat er bij ouders sterk de behoefte bestaat om hun kind in een vertrouwde omgeving bij vertrouwde mensen te laten besnijden, en dit op een kwalitatief goede manier. Daarom heb ik mij zelf bekwaamd in het verrichten van besnijdenissen bij kinderen, inmiddels heb ik zeer ruime ervaring en merk ik dat het erg veel vertrouwen schept bij ouders als ze een ervaren kinderarts de besnijdenis laten doen. Helaas maak ik herhaaldelijk mee binnen mijn vak dat kinderen elders niet goed worden behandeld, daarom zet ik mij in voor een kwalitatief hoogstaand kliniek, met goede mensen zoals de VATAN kliniek.

Opleiding: Vrije Universiteit Amsterdam
Specialisatie: Kinderarts; Vrije Universiteit Medisch Centrum Amsterdam
Huidige functie: Kinderarts in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam
BIG-nr: 99047023201

Dit zal sluiten in 0 seconden

In 2010 ben ik begonnen aan mijn opleiding Geneeskunde aan de universiteit van Amsterdam. Na mijn bachelor, heb ik een beurs gewonnen en kon ik daardoor mijzelf ontwikkelen op wetenschappelijk gebied naast mijn coschappen. In 2017 heb ik mijn artsenbul behaald en in 2019 ben ik gepromoveerd. Tijdens mijn onderzoek heb ik gekeken naar waarom men voor een second opinion naar het buitenland gaat en wat daarvan de gevolgen kunnen zijn. Mede daardoor ben ik van mening dat Vatan kliniek een spilfunctie heeft in het verlenen van uitstekende besnijdeniszorg. Hierdoor kunnen kinderen dicht bij huis worden besneden door zorgprofessionals die ze ten alle tijden kunnen bijstaan. Heden combineer ik mijn chirurgische ervaring en mijn onderzoekservaring om zo de patiënttevredenheid en kwaliteit van zorg te waarborgen. Gezien Vatan kliniek de zorg hoog in de vaandel heeft staan, heb ik In 2022 met plezier de opleiding tot besnijder gevolgd bij de heer Genco en werk ik er graag om zo voor jullie de beste zorg op de juiste plaats te kunnen leveren.

Huidige functie: Chirurg in opleiding (AIOS)
Amsterdam UMC, locatie Meibergdreef
BIG-registratienummer: 39923562401

Dit zal sluiten in 0 seconden

Sinds 2011 werk ik met plezier als verpleegkundige bij VATAN kliniek. Hierbij heb ik op verschillende fronten ervaring opgedaan. Uiteindelijk heb ik besloten om mij te specialiseren als besnijder om mijn ervaring en kwaliteiten in de praktijk toe te passen. Dit doe ik nu al geruime tijd. Door mijn jarenlange ervaring als assistente is het omgaan met kinderen tijdens het behandelingstraject, mijn sterke competentie geworden. Naast goede communicatie is het erg belangrijk om een vertrouwensband met uw kind op te bouwen. Als moeder weet ik dat er behoeften bestaat om je kind een veilig en vertrouwde omgeving te bieden. Daarom streef ik er naar om naast een kwalitatieve behandeling, het vertrouwde gevoel aan de ouders te bieden. Bij VATAN kliniek werken we met de nieuwste methodieken voor een nauwkeuriger resultaat. De tevredenheid die bij de ouders ontstaat zorgt bij mij voor voldoening. En motiveert mij om te werken bij VATAN kliniek.

Opleiding: HvA, Hbo-Verpleegkundige
BIG-nr: 19923688030

Dit zal sluiten in 0 seconden

Ervaring met besnijdenissen, zowel klassiek als klem methode. In 2016 ben ik succesvol afgestudeerd
als arts aan het VUMC te Amsterdam. Afgelopen jaren heb ik veel ervaring kunnen opbouwen. Momenteel ben ik werkzaam als arts assistent chirurgie in het VUMC waar ik verschillende chirurgische ingrepen heb verricht. Gezien mijn ervaring in het ziekenhuis weet ik hoe belangrijk het is om naast goede medische zorg ook er voor te zorgen dat zowel het kind als de familie zich comfortabel voelen. Deze ervaring neem ik mee naar het VATAN team in samenwerking met zeer bekwame artsen en arts assistenten. In 2019 heb ik met veel enthousiasme en plezier de opleiding tot besnijdenisarts gevolgd onder leiding van kinderarts dr. Genco. Gezien mijn brede ervaring binnen de chirurgie ben ik gefocust op het beste eindresultaat in een medisch veilig en vertrouwde omgeving.

Opleiding: Vrije Universiteit van Amsterdam, VUMC
Huidige functie: Arts assistent chirurgie, Amsterdam UMC, locatie VUMC
BIG-registratienummer: 699215560001

Dit zal sluiten in 0 seconden

Ervaring met besnijdenissen; zowel klassieke en klem methode. In 2016 heb ik mijn artsenopleiding aan de Vrije Universiteit in Amsterdam voltooid. Nadien heb ik 1,5 jaar als arts - assistent Heelkunde gewerkt. Hier in heb ik veel ervaring opgedaan met chirurgische zorg op de afdeling, intensive care, en met de opvang van patiënten op de spoedeisende hulp. Momenteel ben ik werkzaam als arts - onderzoeker Heelkunde en doe ik klinisch onderzoek op gebied van darmkanker en colorectale chirurgie. Met veel enthousiasme heb ik de opleiding tot besnijdenisarts gevolgd bij VATAN. Een professionele organisatie met betrokken artsen en assistenten zorgt voor een goede basis voor duurzame patiëntenzorg. Hiermee kunnen we de patiënt tevredenheid en kwaliteit van zorg hoog houden. Dat is mijn een streven die ik deel.

BIG nummer: 39921857601

Dit zal sluiten in 0 seconden

Ervaring met zowel de klem - als klassieke methode
In 2016 heb ik mijn studie Geneeskunde succesvol kunnen afronden aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Gezien mijn affiniteit voor de kindergeneeskunde heb ik in de jaren daarna in meerdere ziekenhuizen als arts op de kinder - en neonatologie afdeling gewerkt. Momenteel ben ik werkzaam in de grootste kinderziekenhuis van Nederland, het Erasmusmc - Sophia. In 2019 heb ik met veel enthousia sme de opleiding tot besnijdenisarts onder leiding van Dr. Genco gevolgd bij de VATAN kliniek. Tijdens mijn werkzaamheden vind ik het van belang dat zowel kind als ouders comfortabel genoeg zijn tijdens de ingreep. Door transparant te zijn en de procedure voor uw kind zo comfortabel mogelijk te maken hopen wij dit te bereiken. Ik ontvang uw graag in een van onze klinieken.

Opleiding:
Vrije Universiteit van Amsterdam, VUmc

Huidige functie: Arts op de neonatale intensive care in het ErasmusMC - Sophia
BIG - registratienummer: 19920928801

Dit zal sluiten in 0 seconden

In 2020 heb ik mijn geneeskunde opleiding succesvol afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Hierna ben ik als arts gaan werken bij de chirurgie, waar ik veel ervaring heb opgebouwd. De opleiding tot besnijdenisarts heb ik gevolgd bij VATAN kliniek. Er zijn verschillende redenen waarom
een patiënt besneden wilt worden, dit kan vanuit religie zijn, maar ook vanuit medische redenen. Het blijft altijd een bijzonder moment, waarbij de patiënt centraal staat. Het is daarom erg belangrijk om de ingreep zo veilig en comfortabel mogelijk te laten verlopen. Het is een eer voor mij om deze bijzondere ingreep te mogen uitvoeren bij VATAN kliniek!

Big nummer: 69928466201

Dit zal sluiten in 0 seconden

Ervaring met besnijdenissen zowel klem als klassieke methode. Sinds 2005, vanaf het bestaan van de VATAN Besnijdeniskliniek ben ik ruim 10 jaar werkzaam geweest als verpleegkundige bij deze mooie en professionele kliniek. De afgelopen jaren heb ik mij verder gespecialiseerd als Highcare en Intensivecare verpleegkundige en in diverse ziekenhuizen gewerkt in Amsterdam en Haarlem. Door mijn werk heb ik veel ervaring opgedaan met goede angst en pijnbestrijding van zowel kinderen als volwassenen. Inmiddels heb ik na jarenlang gewerkt te hebben bij VATAN ook de opleiding tot besnijder gevolgd. Voor mij is het belangrijk dat de procedure zo veilig en comfortabel mogelijk verloopt. Dit vereist uiterste concentratie en waakzaamheid. Dit denk ik goed te kunnen leveren vanuit mijn professie als IC verpleegkundige.

Opleidingen: HvA, HBO - V / CZO gecertificeerd HC en IC verpleegkundige.
Huidige functie: Intensivecare verpleegkundige, Hoofddorp/Haarlem Spaarnegasthuis.
BIG - registratienummer: 19921028230

Dit zal sluiten in 0 seconden

Ervaring met besnijdenissen zowel klassieke en klem methode. Sinds 2012 ben ik werkzaam bij VATAN kliniek. Een kliniek die vooroploopt in de wetenschap en ontwikkeling m.b.t. besnijdenissen. Ik heb zowel de uitbreiding als de perfectionering van de technieken meegekregen. Met de plastische chirurgie als aandachtsgebied heb ik uiteraard oog voor de finesse en het cosmetisch aspect dat te pas komt bij een besnijdenis. Onder leiding van bekwame artsen heb ik de nodige ervaring opgebouwd door de jaren heen. Besnijdenissen worden niet alleen gedaan op medische gronden, maar ook door culturele, rituele en religieuze beweegredenen. Het is onze taak bij VATAN om deze behandeling in e en optimale omgeving te verstrekken, waarbij kinderen en (jong) volwassenen pijnloos, angstloos en bekwaam worden geholpen.


Artsenopleiding:
Vrije universiteit, VUMC
Specialisatie: Arts
Huidige functie: Arts en onderzoeker bij de plastische chirugie. Arts assistent Chirurgie Maasstadziekenhuis
BIG-nr: 19922089001

Dit zal sluiten in 0 seconden

Ervaring met besnijdenissen zowel klassieke en klem methode. Nadat ik in 2014 afgestudeerd ben als arts aan de Universiteit Maastricht, ben ik naar Duitsland geëmigreerd om daar te werken en de opleiding tot (kinder-)chirurg te volgen. Daarnaast doe ik onderzoek naar de nazorg bij patiënten die curatief zijn geopereerd aan alvleesklier-, slokdarm- en leverkanker. De opleiding tot besnijdenisarts heb ik bij VATAN gevolgd. Bij het Oasis Hospital in Dubai heb ik ervaringen opgedaan met zowel de klassieke als de klemmethode. Ondanks dat de mannelijke besnijdenis is een van de veiligste chirurgische interventie ter wereld is, neemt het niet weg dat de ingreep met de allergrootste zorg en de beste expertise moet worden uitgevoerd. Vanwege de jarenlange ervaring en expertise heeft VATAN kliniek een enorme voorsprong ontwikkeld op het gebied van besnijdenissen. De vele voordelen van een besnijdenis zijn een gemeenschappelijke noemer voor de verschillende onderliggende medische, religieuze of culturele indicaties. Ik vind het daarom een eer om daar mijn bijdrage aan te leveren en ook onderdeel te zijn van een geweldig en dynamisch team.

‘Kinderen zijn geen kleine volwassenen’, heeft een Kinderarts me ooit verteld en dat is me goed bijgebleven. Tijdens mijn dagelijks werk kom ik regelmatig met kinderen in contact. Ik werk graag met kinderen omdat de kleine ‘mensjes’ aan het begin van hun leven staan. De ingreep die ik doe, gaat een levenslang mee. Tegelijkertijd houd ik van de enorme vitaliteit, onvoorspelbaarheid en eerlijkheid van kinderen. Kinderen behoeven niet alleen vaak een ander soort chirurgisch-technische behandeling, maar ook een hele andere sociale en communicatieve benadering. De uitdaging is daarom om te besnijdenis daarom zo pijn- en angstvrij mogelijk uit te voeren.

Lidmaatschappen:
- Berufsverband der Deutschen Chirurgen e.v. (BDC)
- Ärtzekammer Nordrhein
- BIG-registratie (BIG-nummer 49919125801)

Dit zal sluiten in 0 seconden