Besnijdeniskliniek Amsterdam

In onze kliniek in Amsterdam kunt u terecht voor besnijdenissen omtrent medische redenen,
geloofsovertuiging, culturele redenen en esthetische redenen. In onze kliniek helpen wij zowel kinderen als volwassenen. Op deze pagina vindt u meer informatie over Vatan Kliniek Amsterdam, onze methodes, onze artsen en de kosten.

Besnijdenissen zonder pijn - zonder angst

Bij de Vatan Kliniek in Amsterdam bieden wij besnijdenissen geheel zonder pijn en angst voor kinderen en volwassenen. Onze gespecialiseerde artsen en medisch specialisten staan op 11 locaties in Nederland klaar om deze medische ingreep voor u of uw kind uit te voeren. Zo hebben wij naast onze locatie in Amsterdam ook locaties in onder andere Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Enschede. Dit maakt ons tot de grootste besnijdenis kliniek van Nederland.

Waarom besnijden

Een besnijdenis kan voor verschillende redenen worden uitgevoerd.
 
Geloofsovertuiging of culturele redenen
Binnen sommige geloofsovertuigingen of culturen is besnijden van mannen een onderdeel van het geloof of de cultuur. Denk hierbij aan moslims of joden.
Hygiëne
Een besneden penis is makkelijker schoon te houden en om deze reden over het algemeen hygiënischer dan een niet-besneden penis.
 
Medische redenen
Sommige jongens en mannen kunnen vervelende kwalen aan hun voorhuid oplopen waar besnijden de oplossing voor biedt. Lees meer over de medische redenen van besnijden.
 
Seksuele redenen
Voor mannen met een vroegtijdige zaadlozing of een te lange voorhuid dat leidt tot een onprettige seksuele situatie, kan besnijden een oplossing zijn.
 
Estetische redenen
Naast hygiënische redenen vinden sommige mannen (en ook vrouwen) een besneden penis mooier om te zien.

Besnijdenis Amsterdam: onze procedure

Een besnijdenis in onze kliniek in Amsterdam wordt uitsluitend uitgevoerd door gecertificeerde en in Nederland opgeleide artsen. Deze medische ingreep zal volgens de volgende procedure worden uitgevoerd.

Besnijdenis Vatan Kliniek

Besnijdenis procedure

01. Pijnstilling

De besnijdenissen worden uitgevoerd onder absolute pijnstilling. Dit kan door middel van verdovende injecties of diepe sedatie.

02. Steriliteit en hygiëne

Onze kliniek werkt volgens strenge kwaliteitsnormen. Dit houdt in dat wij bij elke operatie een nieuwe set steriel instrumentarium gebruiken die na gebruik wordt weggegooid.

03. Besnijdenis

Wij maken gebruik van de klassieke methode en de klem-methode. Afhankelijk van de
patiënt maken wij een keuze uit de beste methode voor de medische ingreep.

04. Nazorg

Mochten er na de operatie complicaties ontstaan, dan kan de patiënt binnen 48 uur na de
operatie terecht bij de arts. Daarna kan de patiënt 7 dagen per week contact opnemen via het centrale nummer.

Besnijdenissen bij Vatan kliniek

De Vatan Kliniek is de grootste en meest prettige besnijdeniskliniek van Nederland. Ons team van gespecialiseerde artsen zijn uitsluitend opgeleid in Nederland en hebben met meer dan 40.000 besnijdenissen ruime ervaring met het uitvoeren van deze medische ingreep.

Onze kliniek biedt de mogelijkheid om als ouders bij de ingreep van uw kind aanwezig te zijn. Dit biedt uw kind vaak meer vertrouwen en rust. Verder zijn er geen wachttijden in onze klinieken en voeren we besnijdenissen uit vanaf €290,-. In het geval van een medisch indicatie worden de kosten vaak door de verzekeraar vergoedt.

Woont u in of in de buurt van Amsterdam? Dan is onze kliniek op Bijlmerdreef 1169 de beste locatie voor u of uw kind. Meld u aan via onderstaande knop.

VATAN gespecialiseerd team

Bij VATAN Besnijdeniskliniek werken uitsluitend in besnijdenissen gespecialiseerde artsen en medisch specialisten met ruime ervaring in het doen van besnijdenissen bij jongens en mannen.

Drs. M. S. Genco

Drs. L. M. Wolff van Ravenswade

Drs. E. O. Akpinar