Kosten besnijdenis

Een besnijdenis van een jongen of volwassen man is het verwijderen van de voorhuid van de penis. Dit is een vrij eenvoudige operatie die poliklinisch kan worden uitgevoerd.

Kosten voor een besnijdenis bij Vatan Kliniek

Bekijk hieronder de kosten van een normale besnijdenis om medisch preventieve of culturele reden en de kosten van een besnijdenis met medische indicatie met verwijzing van de huisarts of specialist.

De kosten van een besnijdenis voor een kind tot 1 jaar bedragen € 290,-.

De kosten van een besnijdenis voor een kind van 1 tot 5 jaar bedragen € 320,-.

De kosten van een besnijdenis voor een kind van 5 tot 12 jaar bedragen € 380,-.

De kosten van een besnijdenis vanaf 12 jaar bedragen €490.

De kosten van een besnijdenis met medische indicatie voor een kind tot 12 jaar bedragen € 480,-. Dit is omdat er administratief meer kosten worden gemaakt. In de meeste gevallen wordt dit door uw verzekeraar vergoed.

De kosten van een besnijdenis met medische indicatie vanaf 12 jaar bedragen € 650,-. Dit is omdat er administratief meer kosten worden gemaakt. In de meeste gevallen wordt dit door uw verzekeraar vergoed.

De kosten van een consult bedragen € 100,-. Informatief, vrijblijvend gesprek met één van onze artsen over een besnijdenis.

Extra informatie

Mocht de ingreep, na onderzoek van de arts, om medische redenen niet door kunnen gaan, worden er 50 euro consult kosten berekend. Indien op een later tijdstip de besnijdenis kan plaatsvinden wordt dit bedrag verrekend.

LET OP! Vanaf 2018 worden niet medisch geindiceerde besnijdenissen niet meer vergoed door verzekeraars. Ook niet uit het aanvullend pakket.
De kosten voor de besnijdenis worden, afhankelijk van uw polis, bij de meeste zorgverzekeringen tot 250 euro vergoed. Dit is tot 1 januari 2018. Daarna vergoeden verzekeraars het ook niet meer vanuit de aanvullende verzekering

Extra opties: Slaap en diepe SEDATIE (middels een neusspray en/of infuus): 250 euro. (alleen op enkele data mogelijk). Lees hier welke soorten slaapsedatie er zijn.

Medicatie en kosten: De gebruikte medicatie in de kliniek wordt geleverd door Regio Apotheek Amsterdam en Zuider apotheek. Apothekers: Nilufar Pashaee en Omid Mehrani. Namens Regio Apotheek Amsterdam T: 020 – 695 44 01