Besnijdeniskliniek Arnhem

Veel mensen kiezen voor een besnijdenis in de Vatan Kliniek Arnhem, zowel om een ​​medisch rede als om religieuze, culturele en esthetische redenen. Op deze pagina leest u meer over ons team van artsen en onze besnijdeniskliniek in Arnhem. Ook kunt u meer te weten komen over de kosten van de ingreep en onze werkwijze.

Vatan Kliniek: Pijnloze besnijdenissen - zonder angst

Met onze 11 locaties valt Vatan Kliniek onder een van de grootste besnijdenisklinieken van Nederland. Zo zijn wij naast Arnhem ook te vinden in onder andere Amsterdam, Enschede, Ede Wageningen, Den Haag en meer steden. Al onze klinieken bieden pijnvrije en angstvrije besnijdenissen. Door onze geperfectioneerde methodes en ervaren artsen kunnen we deze kernwaarde altijd nakomen.

Redenen voor een besnijdenis

Er zijn verschillende redenen waarom mannen of jongens besneden moeten worden.

Medische redenen
Er zijn legitieme medische redenen voor besnijdenis; sommige jongens en mannen hebben complicaties met hun voorhuid. Deze problemen kunnen worden opgelost door een besnijdenis. Lees meer over medische redenen voor besnijden.

Seksuele redenen
Wanneer een vroegtijdige zaadlozing of een overmatige voorhuid tot problemen tijdens de seks zorgt kan een besnijdenis een oplossing bieden.

Esthetische redenen
Een besneden penis wordt door sommige mannen (en ook vrouwen) mooier gevonden. Om deze reden kunnen mannen ervoor kiezen om zich te laten besnijden.

Hygiëne
Hygiëne speelt een rol in het besnijden van mannen. Zo zijn besneden penissen over het algemeen hygiënischer dan onbesneden penissen wat voor mannen een goede keuze kan zijn om te kiezen voor een besnijdenis.

Geloofsovertuigingen of culturele redenen
Binnen sommige geloofsovertuigingen of culturen is besnijden van mannen een onderdeel van het geloof of de cultuur. Denk hierbij aan moslims of joden.

Besnijdeniskliniek in Arnhem: Hoe gaan wij te werk?

In onze besnijdenisklinieken volgen de artsen onze specifieke procedure voor het uitvoeren van een perfecte operatie. Deze bestaat in de basis uit vier onderdelen.

Besnijdenis procedure

01. Pijnstilling

Onze operaties worden alleen uitgevoerd onder verdoving of (slaap) sedatie. Zo zal de operatie altijd pijnloos verlopen.

02. Steriliteit en hygiëne

Steriliteit en hygiëne zijn uiterst belangrijk voor de uitvoering van de ingreep. Wij werken volgens de strengste richtlijnen en elke patiënt wordt geopereerd met nieuwe steriele instrumenten die na gebruik worden weggegooid.

03. Besnijdenis

Bij Vatan Kliniek gebruiken we de klassieke methode en de klem-methode. Afhankelijk van de patiënt kiezen we uit de beste aanpak voor de medische procedure.

04. Nazorg

Bij complicaties na de operatie kunnen patiënten binnen 48 uur na de operatie de arts raadplegen. Daarna kunnen patiënten 7 dagen per week contact opnemen met het centrumnummer.

Besnijdenissen bij Vatan Kliniek

Wist u al dat de Vatan Kliniek naast Arnhem ook te vinden is in plaatsen als Eindhoven, Zaandam en vier locaties in Duitsland? Zo is er altijd een kliniek bij u in de buurt. In totaal zijn er elf locaties in Nederland en hebben we bij elkaar al meer dan 40.000 besnijdenissen uitgevoerd. Wij behoren dan ook tot de grootste besnijdeniskliniek van Nederland.

Vatan Kliniek staat bekend om haar prettige werkwijze en operaties zonder pijn en angst. Ook weten onze artsen uw kind gerust te stellen op deze spannende dag. Verder bieden wij de optie om als ouders in de operatiekamer aanwezig te zijn zodat uw kind zich nog meer op zijn gemak voelt.

Wilt u snel terecht in een van onze klinieken? Dan is dat geen probleem. Er zijn namelijk geen wachttijden. Daarnaast kunt u bij ons al terecht vanaf €290,-. Heeft u een medische indicatie? Dan worden deze kosten veelal gedekt door de verzekeraar.

Woont u in of in de buurt van Arnhem? Dan is onze kliniek op Oremusplein 6 de beste locatie voor u of uw kind. U kunt zich aanmelden via onderstaande knop.

VATAN gespecialiseerd team

Bij VATAN Besnijdeniskliniek werken uitsluitend in besnijdenissen gespecialiseerde artsen en medisch specialisten met ruime ervaring in het doen van besnijdenissen bij jongens en mannen.

Drs. M. S. Genco

Drs. L. M. Wolff van Ravenswade

Drs. E. O. Akpinar