Besnijdeniskliniek Den Haag

Bij de Vatan Kliniek in Den Haag kunt u zich om medische, religieuze, culturele en esthetische redenen laten besnijden. Zowel kinderen als volwassen mannen kunnen bij ons terecht. Hier leest u meer over onze besnijdenis kliniek in Den Haag, onze werkwijze, onze artsen en de kosten.

Besnijdenissen zonder pijn - zonder angst

Bij Vatan Kliniek staan wij bekend om het uitvoeren van besnijdenissen zonder pijn en zonder angst. Door onze speciale methodes en jarenlange ervaring kunnen wij deze verantwoordelijkheid op elk van onze 11 locaties door heel Nederland waar maken. Dit maakt de ingreep voor zowel kinderen als volwassenen zo prettig mogelijk. Onze medisch specialisten staan onder andere in Amsterdam, Rotterdam, Zaandam en Eindhoven klaar voor het uitvoeren van deze medische ingreep. Met dit hoog aantal besnijdenisklinieken behoren wij dan ook tot de grootste kliniek van Nederland.

Waarom een besnijdenis?

Een besnijdenis kan om verschillende redenen worden gedaan.

Geloofsovertuigingen of culturele redenen
In sommige religies of culturen maakt de mannenbesnijdenis deel uit van religieuze of culturele rituelen. Denk moslim of joods.

Medische redenen
Sommige jongens en mannen kunnen ernstige problemen met de voorhuid ondervinden. Een besnijdenis kan dit probleem oplossen. Lees meer over medische redenen voor besnijdenis.

Hygiëne
Een besneden penis is makkelijker schoon te houden en daarom over het algemeen hygiënischer dan een onbesneden penis.

Esthetische redenen
Los van hygiënische redenen vinden sommige mannen (en ook vrouwen) een besneden penis mooier.

Seksuele redenen
Een besnijdenis kan een oplossing zijn voor mannen met vroegtijdige zaadlozing of te lange voorhuid die geslachtgemeenschap onaangenaam maakt.

Besnijdenis Den haag: onze procedure

Besnijdenissen die worden volbracht in onze kliniek in Den Haag worden volledig uitgevoerd door onze gecertificeerde artsen die in Nederland zijn opgeleid. Deze medische ingreep wordt uitgevoerd volgens de volgende procedure.

Besnijdenis Vatan Kliniek

Besnijdenis procedure

01. Pijnstilling

De besnijdenis wordt uitgevoerd met absolute pijnstilling. Dit kan via een verdovingsinjectie of diepe sedatie.

02. Steriliteit en hygiëne

Onze klinieken werken volgens strikte kwaliteitsnormen. Dit betekent dat we bij elke ingreep een nieuwe set steriele instrumenten gebruiken, die na gebruik worden weggegooid.

03. Besnijdenis

We gebruiken de klassieke methode en de klem-methode. Afhankelijk van de patiënt kiezen we uit de beste aanpak voor de medische procedure.

04. Nazorg

Als er complicaties optreden na de operatie, kunnen patiënten binnen 48 uur na de operatie medische hulp inroepen via de arts. Daarna kunnen patiënten 7 dagen per week contact opnemen met het centrumnummer.

Besnijdenis laten uitvoeren bij Vatan Kliniek

Vatan Kliniek is de grootste en fijnste besnijdeniskliniek van Nederland. Ons team van gespecialiseerde artsen zijn speciaal in Nederland opgeleid en hebben ruime ervaring in het uitvoeren van deze medische ingreep. Inmiddels hebben we ruim 40.000 besnijdenissen op onze naam staan.

Wilt u graag bij uw kind zijn tijdens de ingreep? Dan is dat bij ons uiteraard mogelijk. Op deze manier blijft uw kind gerustgesteld en zal de operatie prettiger voor hem verlopen. Bij onze klinieken zijn geen wachttijden en het uitvoeren van de ingreep kan al vanaf €290,-. Bij een medische indicatie worden deze kosten over het algemeen door de verzekeraar vergoedt.

Woont u in of in de buurt van Den Haag? Dan is onze kliniek op Orveltestraat 30 de beste locatie voor u of uw kind. Meld u aan via onderstaand formulier.

VATAN gespecialiseerd team

Bij VATAN Besnijdeniskliniek werken uitsluitend in besnijdenissen gespecialiseerde artsen en medisch specialisten met ruime ervaring in het doen van besnijdenissen bij jongens en mannen.

Drs. M. S. Genco

Drs. L. M. Wolff van Ravenswade

Drs. E. O. Akpinar