Besnijdeniskliniek Eindhoven

Bij de Vatan Kliniek in Eindhoven helpen wij u of uw zoon bij het uitvoeren van een besnijdenis. Dit voor zowel medische redenen als religieuze, esthetische en culturele redenen. Op deze pagina kunt u meer te weten komen over onze besnijdeniskliniek in Rotterdam en ons team van artsen. Verder vindt u hier ook meer informatie over onze werkwijze en de kosten.

Vatan kliniek: pijnloze besnijdenissen - zonder angst

Bij Vatan Kliniek bieden wij onze patiënten pijn- en angstvrije besnijdenissen. Dit is te danken aan onze werkwijze en de kennis, expertise en ervaring van de medische professionals die werkzaam zijn op onze locatie Rotterdam, maar ook op onze andere locaties door heel Nederland. Met elf locaties zijn wij de grootste besnijdeniskliniek van het land, gevestigd in verschillende steden, waaronder Enschede, Arnhem, Utrecht en Amsterdam.

Redenen voor een besnijdenis

Er zijn meerdere redenen om een besnijdenis uit te voeren bij mannen of jongens.

Medische redenen
Er zijn legitieme medische redenen voor besnijdenis; sommige jongens en mannen hebben complicaties met hun voorhuid. Deze problemen kunnen worden opgelost door een besnijdenis. Lees meer over medische redenen voor besnijden.

Esthetische redenen
Een besneden penis wordt door sommige mannen (en ook vrouwen) mooier gevonden. Om deze reden kunnen mannen ervoor kiezen om zich te laten besnijden.

Geloofsovertuigingen of culturele redenen
Binnen sommige geloofsovertuigingen of culturen is besnijden van mannen een onderdeel van het geloof of de cultuur. Denk hierbij aan moslims of joden.

Hygiëne
Hygiëne speelt een rol in het besnijden van mannen. Zo zijn besneden penissen over het algemeen hygiënischer dan onbesneden penissen wat voor mannen een goede keuze kan zijn om te kiezen voor een besnijdenis.

Seksuele redenen
Besnijden kan een oplossing bieden voor een probleem met vroegtijdige zaadlozing of overmatige voorhuid bij mannen. Wanneer een vroegtijdige zaadlozing of een overmatige voorhuid tot problemen tijdens de seks zorgt kan een besnijdenis een oplossing bieden.

Besnijdeniskliniek in Eindhoven: Hoe gaan wij te werk?

Onze kliniek in Eindhoven bestaat uit een team van gespecialiseerde artsen die allemaal zijn opgeleid in Nederland. Naast de goede opleiding hebben onze artsen erg veel ervaring in het uitvoeren van besnijdenissen bij zowel jongens als mannen. Hieronder vindt u onze procedure.

Besnijdenis Vatan Kliniek

Besnijdenis procedure

01. Pijnstilling

(Slaap) sedatie of een plaatselijke verdoving worden gebruikt om de operatie pijnloos te laten verlopen.

02. Steriliteit en hygiëne

Om de operatie goed te laten verlopen zijn steriliteit en hygiëne uiterst belangrijk. Wij houden ons daarom aan de strengste richtlijnen en gebruiken al onze steriele instrumenten slechts één keer.

03. Besnijdenis

Zowel de klassieke methode van besnijden als de klem-methode worden toegepast in onze praktijken. Per patiënt zullen we moeten kijken welke methode het meest geschikt is.

04. Nazorg

Uiteraard bieden wij de juiste nazorg bij de operatie. Zo kan er binnen 48 uur na de operatie contact worden opgenomen met de arts en zijn wij daarna 7 dagen per week bereikbaar via ons centrale nummer.

Besnijdenis laten uitvoeren bij Vatan Kliniek

Wist u dat de Vatan Kliniek maar liefst 11 locaties heeft, verspreid over heel Nederland? Op deze manier zijn wij altijd in de buurt. Zo zijn wij naast Eindhoven ook te vinden in Venlo, Zaandam, Den Haag en Rotterdam. Op onze locaties hebben onze gepreciseerde artsen inmiddels meer dan 40.000 besnijdenissen uitgevoerd. Met onze locaties en de hoeveelheid uitgevoerde besnijdenissen kunnen wij ons rekenen tot de grootste besnijdeniskliniek in Nederland.

Naast dat we een van de grootste klinieken in Nederland zijn hanteert ons team van artsen een erg prettige werkwijze. Hierdoor weten we onze patiënten goed op hun gemak te stellen zodat de operatie zonder angst kan worden uitgevoerd. Zowel bij het kinds als de volwassen man. Ook kunt u als ouders aanwezig zijn bij uw kind tijdens het uitvoeren van de operatie.

Bij onze klinieken zijn er geen wachtrijen en kunt u al terecht vanaf €290,-. Heeft u een medische indicatie? Dan worden deze kosten veelal gedekt door de verzekeraar.

Wanneer u in of in de buurt van Eindhoven woont is onze kliniek op Bisschop Bekkerslaan 4a de beste locatie voor u of uw kind. Meld u aan via onderstaande knop.

VATAN gespecialiseerd team

Bij VATAN Besnijdeniskliniek werken uitsluitend in besnijdenissen gespecialiseerde artsen en medisch specialisten met ruime ervaring in het doen van besnijdenissen bij jongens en mannen.

Drs. M. S. Genco

Drs. L. M. Wolff van Ravenswade

Drs. E. O. Akpinar