Besnijdeniskliniek Enschede

Voor het laten uitvoeren van pijnloze en angstloze besnijdenissen kunt u terecht bij Vatan Kliniek. Bij onze besnijdeniskliniek in Enschede staan onze artsen paraat voor besnijdenissen rondom medische, esthetische, culturele en religieuze redenen. Hier leest u meer over de praktijk, onze artsen, de kosten en onze procedure.

Locatie in Enschede

Wist u al Vatan Kliniek naast de kliniek in Enschede nog tien andere klinieken heeft? Dit maakt ons het grootste besnijdeniscentrum van Nederland. Deze klinieken zijn door heel Nederland verspreid waardoor wij altijd in de buurt zijn voor onze patiënten. Andere steden waar wij te vinden zijn onder andere Amsterdam, Arnhem, Ede Wageningen en Utrecht.

Naast het feit dat we de grootste kliniek in Nederland zijn staan onze twee kernwaarden altijd centraal: zonder pijn – zonder angst. Door onze unieke werkwijze en ons team van ervaren en gespecialiseerde artsen kunnen wij deze kernwaarden waarmaken.

Email ons

info@vatankliniek.nl

Bel ons

020 262 35 36

Onze whatsapp

06 275 77 490

Besnijden: waarom eigenlijk?

Waarom moeten sommige mannen en jongens zich laten besnijden? Hiervoor zijn verschillende redenen.

Medische redenen

Sommige mannen en jongens krijgen vervelende medische klachten aan hun voorhuid. Het laten besnijden van de penis kan hier een oplossing voor bieden. Medische redenen zijn dan ook de meest voorkomende reden voor een besnijdenis in Nederland.

Seksuele redenen

Wanneer u last heeft van een vroegtijdige zaadlozing of een te lange voorhuid kan bijsnijden een oplossing bieden voor probleem op seksueel vlak.

Esthetische redenen

Een klein deel van de mannen kiest voor een besnijdenis omtrent esthetische redenen.

Hygiëne

Voor mannen die veel waarde hechten aan hygiëne biedt het laten besnijden een hygiënische oplossing. Een besneden penis is namelijk makkelijker schoon te houden dan een niet-besneden penis.

Culturele redenen of geloofsovertuigingen

Binnen sommige geloofsovertuigingen of culturen is het besnijden van mannen een onderdeel bepaalde rituelen. Denk hierbij aan moslims of joden.

Besnijdeniskliniek in Enschede: onze procedure

In Enschede staan onze artsen paraat voor het uitvoeren van een besnijdenis bij u of uw kind. Hiervoor volgt ons artsen team een specifieke procedure.

Besnijdenis techniek

01. Pijnstilling

Onze operatie wordt alleen uitgevoerd onder plaatselijke verdoving of (slaap)sedatie. Deze operatie zal altijd pijnloos zijn.

02. Steriliteit en hygiëne

Steriliteit en hygiëne zijn uiterst belangrijk voor de uitvoering van de procedure. We werken volgens de strengste richtlijnen en elke patiënt wordt geopereerd met nieuwe steriele instrumenten die na gebruik worden weggegooid.

03. Besnijdenis

Bij Vatan Kliniek gebruiken we de klassieke methode en de klem-methode. Afhankelijk van de patiënt kiezen we de beste methode voor de medische procedure.

03. Besnijdenis

Als er complicaties optreden na de operatie, kunnen patiënten binnen 48 uur na de operatie een arts raadplegen. Daarna kunnen patiënten 7 dagen per week contact opnemen met het centrale nummer.

Besnijdenissen bij Vatan Kliniek

Onze artsen hebben ruime ervaring met het uitvoeren van ruim 40.000 besnijdenissen bij Vatan Kliniek. De procedure is snel en pijnloos en wij stellen patiënten altijd zo veel mogelijk gerust door een goede uitleg en juiste procedure. Ook kinderen voelen zich bij ons op hun gemak.

Er zijn geen wachtrijen wanneer u zichzelf of uw kind aanmeld bij onze kliniek en een besnijdenis kan al worden uitgevoerd vanaf 290 euro. Dit wordt vergoed door uw verzekering als er een medische reden is voor de ingreep.

Wanneer u in of in de buurt van Enschede woont is onze praktijk op Cromhoffsbleekweg 128 in Enschede de perfecte locatie voor u of uw kind. Meld U kunt gerust aan via onderstaande knop. Ook kunt u contact opnemen voor verdere vragen.

VATAN gespecialiseerd team

Bij VATAN Besnijdeniskliniek werken uitsluitend in besnijdenissen gespecialiseerde artsen en medisch specialisten met ruime ervaring in het doen van besnijdenissen bij jongens en mannen.

Drs. M. S. Genco

Drs. S. Karadavut

Drs. E. O. Akpinar