Besnijdeniskliniek Rotterdam

Een besnijdenis laten uitvoeren in Rotterdam kan bij de Vatan Kliniek. Voor zowel medische als culturele, esthetische en religieuze redenen kunnen wij u of uw zoon helpen bij deze ingreep. Lees hier meer over onze besnijdeniskliniek in Rotterdam en ons team van artsen. Daarnaast vindt u meer info over de kosten en onze werkwijze.

Vatan kliniek: pijnloze besnijdenissen - zonder angst

In Nederland vertrouwen patiënten op Vatan Kliniek voor besnijdenissen zonder pijn en zonder angst. De ervaring, expertise en kennis van onze artsen stelt ons in staat deze belofte waar te maken. Naast onze kliniek in Rotterdam hebben wij nog tien andere locaties verspreid door heel Nederland. Zo zijn wij ook te vinden in steden als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Enschede. Dit maakt ons tot de grootste kliniek van het land.

Om welke redenen besnijden?

Waarom laten mannen zich laten besnijden heeft verschillende redenen.

Medische redenen
Sommige jongens en mannen kunnen ernstige problemen met de voorhuid ondervinden. Een besnijdenis kan dit probleem oplossen. Lees meer over medische redenen voor besnijdenis.

Esthetische redenen
Naast hygiënische redenen vinden sommige mannen (en ook vrouwen) een besneden penis mooier om te zien.

Geloofsovertuigingen of culturele redenen
Binnen sommige geloofsovertuigingen of culturen is besnijden van mannen een onderdeel van het geloof of de cultuur. Denk hierbij aan moslims of joden.

Hygiëne
Een besneden penis is makkelijker schoon te houden en daarom over het algemeen hygiënischer dan een onbesneden penis.

Seksuele redenen
Besnijden kan een oplossing bieden voor een probleem met vroegtijdige zaadlozing of overmatige voorhuid bij mannen.

Besnijdenissen in rotterdam: hoe gaan wij te werk?

Het medische team van onze kliniek in Rotterdam staat klaar om u of uw kind te helpen bij het uitvoeren van een besnijdenis. Onze in Nederland opgeleide artsen hebben individueel ruim 1.000 besnijdenissen uitgevoerd en beschikken hierdoor over veel expertise en ervaring. Hieronder leest u meer over onze procedure van de ingreep.

Besnijdenis procedure

01. Pijnstilling

De operatie zal altijd onder verdoving plaatsvinden. Dit kan door middel van een plaatselijke verdovingsinjectie of (slaap) sedatie.

02. Steriliteit en hygiëne

Steriliteit en hygiëne zijn uiterst belangrijk voor de uitvoering van de ingreep. Wij werken volgens de strengste richtlijnen en elke patiënt wordt geopereerd met nieuwe steriele instrumenten die na gebruik worden weggegooid.

03. Besnijdenis

In onze praktijk wordt de klassieke methode of de klem-methode toegepast voor het uitvoeren van de medische ingreep. Welke methode er wordt gebruikt voor de operatie verschilt per patiënt.

04. Nazorg

Na de operatie zijn onze artsen 48 uur beschikbaar voor eventuele vragen of complicaties. Hierna kunt u ons 7 dagen per week bereiken via ons centrale nummer.

Besnijdenis laten uitvoeren bij Vatan Kliniek

Op onze 11 locaties zijn inmiddels ruim 40.000 besnijdenissen uitgevoerd. Dit aantal klinieken en uitgevoerde besnijdenissen maakt ons de grootste besnijdeniskliniek van Nederland.

Naast dat we de grootste kliniek in Nederland zijn hanteert ons team van artsen een erg prettige werkwijze waarbij zowel u als het kind op het gemak worden gesteld zodat de operatie geruststellend kan worden uitgevoerd. Ook kunt u als ouders aanwezig zijn bij uw kind tijdens het uitvoeren van de operatie.

Bij onze klinieken zijn er geen wachtrijen en kunt u al terecht vanaf €290,-. Heeft u een medische indicatie? Dan worden deze kosten veelal gedekt door de verzekeraar.

Wanneer u in of in de buurt van Rotterdam woont is onze kliniek op Polderlaan 86 (Huisartsenpraktijk Medicina Health Center) de beste locatie voor u of uw kind. Meld u aan via onderstaande knop.

VATAN gespecialiseerd team

Bij VATAN Besnijdeniskliniek werken uitsluitend in besnijdenissen gespecialiseerde artsen en medisch specialisten met ruime ervaring in het doen van besnijdenissen bij jongens en mannen.

Drs. M. S. Genco

Drs. S. Karadavut

Drs. E. O. Akpinar