Besnijdeniskliniek Utrecht

Bij de Vatan Kliniek in Utrecht kunt u om medische, religieuze, culturele en esthetische redenen besneden worden. Zowel kinderen als volwassen mannen kunnen bij ons terecht. Hier kunt u meer te weten komen over onze besnijdeniskliniek in Utrecht, ons team van artsen, onze werkwijze en de kosten.

Pijnloze besnijdenissen - zonder angst

Bij Vatan Kliniek staan ​​we bekend voor het uitvoeren van pijnloze en angstloze besnijdenissen voor jongens en volwassenen. Door onze gespecialiseerde methodes en jarenlange ervaring kunnen wij deze belofte op elk van onze 11 locaties in Nederland waar maken. Dit maakt de chirurgische ingreep zo aangenaam mogelijk voor zowel kinderen als volwassenen. Onze artsen kunnen deze ingreep uitvoeren in onder andere Amsterdam, Arnhem, Ede Wageningen en Eindhoven. Met zoveel besnijdenis klinieken zijn wij dan ook een van de grootste kliniek van Nederland.

Waarom een besnijdenis

Er zijn meerdere redenen om een besnijdenis uit te voeren.

Geloofsovertuigingen of culturele redenen
Het komt vaak voor dat een besnijdenis wordt uitgevoerd vanwege religie of cultuur. Denk hier bij aan moslims en joden.

Medische redenen
Sommige jongens en mannen kunnen vervelende voorhuidproblemen krijgen. Besnijden kan dit probleem oplossen. Lees hier meer over de medische redenen voor besnijdenis.

Hygiëne
Sommige personen laten een besnijdenis doen voor hygiënische redenen. Een besneden penis is vaak makkelijker schoon te houden en om die reden hygiënischer dan een onbesneden penis.

Esthetische redenen
Ook kan het zo zijn dat de man en/of de vrouw een besneden penis mooier vindt. Dit is daarom een goede reden om voor een besnijdenis te kiezen.

Seksuele redenen
Besnijden kan een oplossing bieden voor mannen met een voortijdige ejaculatie of problemen hebben met een overmatige voorhuid.

Besnijdenissen in utrecht: onze procedure

In onze kliniek in Utrecht worden besnijdenissen uitgevoerd door ons team van gecertificeerde artsen. Ons team van artsen zijn in Nederland opgeleid en zullen volgens de volgende procedure te werk gaan om de operatie met succes te laten slagen.

Besnijdenis Vatan Kliniek

Onze procedure

01. Pijnstilling

Besnijdenissen bij Vatan worden uitsluitend uitgevoerd met absolute pijnstilling. Dat kan via een verdovende injectie of slaap sedatie.

02. Steriliteit en hygiëne

Steriliteit en hygiëne is uiterst belangrijk voor het uitvoeren van een operatie. Wij werken daarom altijd volgens de strengste hygiënerichtlijnen en bij elke operatie wordt een nieuwe set steriele instrumenten gebruikt, die na gebruik worden weggegooid.

03. Besnijdenis

In onze klinieken gebruiken wij twee soorten methode: de klassieke methode en de klem-methode. Afhankelijk van de patiënt kiezen we uit de beste aanpak voor de medische procedure.

04. Nazorg

Bij complicaties na de operatie kunnen patiënten binnen 48 uur na de operatie de arts raadplegen. Daarna kunnen patiënten 7 dagen per week contact opnemen met het centrumnummer.

Besnijdenis laten uitvoeren bij Vatan Kliniek

Vatan kliniek is een van de grootste en beste besnijdenisklinieken van Nederland. Met meerdere locaties en ons team van specialisten hebben we nu meer dan 40.000 besnijdenissen uitgevoerd.

Naast onze expertise en ervaring zorgen wij er voor dat u en/of uw kind gerustgesteld zijn voor de operatie – zonder angst. Wilt u graag bij uw kind zijn tijdens de operatie? Dan is dat uiteraard mogelijk. Zo blijft uw kind gerustgesteld en zal de ingreep aangenamer voor hem verlopen. Er zijn geen wachttijden bij onze klinieken en een besnijdenis kan al vanaf €290,-. Bij een medische indicatie worden deze kosten over het algemeen door de verzekeraar vergoedt. In het geval van een medische indicatie kunnen deze kosten veelal door de verzekeraar worden vergoedt.

Woont u in of in de buurt van Utrecht? Dan is onze kliniek op Zambesidreef 167 (Gezondheids Centrum Gagelhof) de beste locatie voor u of uw kind. Meld u aan via onderstaand formulier.

VATAN gespecialiseerd team

Bij VATAN Besnijdeniskliniek werken uitsluitend in besnijdenissen gespecialiseerde artsen en medisch specialisten met ruime ervaring in het doen van besnijdenissen bij jongens en mannen.

Drs. M. S. Genco

Drs. L. M. Wolff van Ravenswade

Drs. E. O. Akpinar