VATAN en CORONA

Wij hechten als VATAN kliniek grote waarde aan de veiligheid van onze bezoekers en ons personeel. Momenteel werken wij alleen volgens een strak veiligheidsprotocol en volgen de adviezen van het RIVM op. In deze rubriek vind u hier meer informatie over, u kunt ons ook altijd bellen voor het meest actuele beleid.

AFSPRAKEN

We houden de richtlijnen van het RIVM goed in de gaten. Wij wijzen u daarom graag op onderstaande punten:

  • Bij klachten van ziekte (zoals verhoging, loopneus, hoesten, verkoudheid, niezen, keelpijn etc) vragen wij u de afspraak telefonisch te verzetten. Kom niet naar de kliniek.
  • Bent u zelf klachtenvrij, maar de afgelopen twee weken wel in contact gekomen met iemand die ziek is? Ook dan kan uw afspraak niet doorgaan.
  • Heeft u verhoogd risico, doordat er in uw omgeving veel mensen ziek zijn, tot een zwakke doelgroep behoren of omdat u afgelopen twee weken een bijeenkomst van meer dan 5 mensen hebt bijgewoond (denk aan werk, vergadering, kerkdiensten, verjaardagsfeesten)? Bel dan om uw afspraak te verzetten.

U bent van harte welkom als:

  • U geen klachten heeft
  • U geen contact hebt gehad met mensen met klachten.
  • Kom alleen of met maximaal 1 begeleider of beide ouders. Houdt in de kliniek 1,5 meter afstand in acht.

Met uw medewerking kunnen wij onze zorg blijven bieden en het risico op verspreiding van het virus zo laag mogelijk houden. Hartelijk dank daarvoor.

Voor vragen en opmerkingen over uw behandeling zijn wij telefonisch bereikbaar via 020-2623536.

Voor ons uitgebreide protocol in het Nederlands: COVID-19 BELEID VATAN.pdf

For our Corona protocol in English: COVID-19 HEALTH REGULATIONS VATAN.pdf