Besnijdeniskliniek Zaandam

Veel mensen kiezen voor een besnijdenis bij Vatan Kliniek in Zaandam, zowel om een ​​medische reden als om esthetische, culturele en religieuze redenen. Op deze pagina leest u meer over de kosten en de werkwijze binnen onze kliniek. Ook vindt u meer informatie over ons team van specialisten en onze besnijdeniskliniek.

Vatan Kliniek: zonder pijn – zonder angst

Wist u al dat Vatan Kliniek maar liefst 11 klinieken door heel Nederland heeft? Op deze manier is er altijd een kliniek bij u in de buurt. Zo hebben wij naast Zaandam ook locaties in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven. Al deze locaties samen maakt ons tot de grootste besnijdeniskliniek van Nederland.

Naast het feit dat we de grootste kliniek in Nederland zijn staan onze twee kernwaarden centraal: zonder pijn – zonder angst. Door onze unieke werkwijze en ons team van ervaren en gespecialiseerde artsen kunnen wij deze kernwaarden waarmaken.

Email ons

info@vatankliniek.nl

Bel ons

020 262 35 36

Onze whatsapp

06 275 77 490

Redenen voor een besnijdenis

Waarom moeten sommige mannen en jongens zich laten besnijden? Hiervoor zijn verschillende redenen.

Medische redenen

De grootste reden voor een besnijdenis in Nederland zijn medische redenen. Wanneer jongens of mannen medisch problemen krijgen met hun voorhuid is besnijden vaak de juiste oplossing. Lees meer over medische redenen voor besnijden 

Seksuele redenen

Vroegtijdige zaadlozing of een te lange voorhuid kunnen als vervelend worden ervaren tijdens de geslachtsgemeenschap. Besnijden kan dit probleem oplossen.

Esthetische redenen

Ook esthetische redenen kunnen de reden zijn voor het laten besnijden van de penis. Zowel mannen als vrouwen kunnen een besneden penis mooier vinden.

Hygiëne

Wanneer een man zich laat besnijden is de penis makkelijker schoon te houden. Dit maakt een besneden penis schoner dan een niet-besneden penis.

Culturele redenen of geloofsovertuigingen

Binnen sommige geloofsovertuigingen of culturen is besnijden van mannen een onderdeel van het geloof of de cultuur. Denk hierbij aan moslims of joden.

Besnijdenissen in Venlo: onze werkwijze

In Venlo hebben wij een team van gecertificeerde artsen klaarstaan om een besnijdenis uit te voeren bij u of uw kind. Ons team van artsen is in Nederland opgeleid en zal de operatie volgens onderstaande procedure laten slagen.

Besnijdenis techniek

01. Pijnstilling

Bij Vatan maken wij gebruik van verschillende verdovingen en (slaap) sedaties om te operatie zonder enige pijn te laten verlopen.

02. Steriliteit en hygiëne

Op het gebied van steriliteit en hygiëne houden wij ons aan strengste eisen. Zo houden wij ons aan de strengste hygiënerichtlijnen en bij elke operatie wordt een nieuwe set steriele instrumenten gebruikt, die na gebruik worden weggegooid.

03. Besnijdenis

Een besnijdenis kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. In onze klinieken maken wij gebruik van de klassieke methode en de klem-methode. Welke methode er wordt gebruikt voor de operatie verschilt per patiënt.

04. Nazorg

Binnen 48 uur na de operatie kan er contact worden opgenomen met de desbetreffende arts. Na deze 48 uur kan er 7 dagen per week contact worden opgenomen via het centrale nummer.

Besnijdenis laten uitvoeren bij Vatan Kliniek

Met 11 locaties en ruim 40.000 uitgevoerde besnijdenissen behoord Vatan Kliniek tot de grootste en beste besnijdeniskliniek van Nederland.

Met de expertise en ervaring binnen onze praktijken kunnen wij onze belofte op elke locatie nakomen: besnijdenissen zonder pijn – zonder angst. Zo ook voor kinderen. Zo kun u uw kind bijstaan tijdens de operatie en doen onze artsen er alles aan om uw kind op zijn gemak te laten voelen.

Er zijn geen wachtrijen bij ons en een besnijdenis is al mogelijk vanaf €290,-. Betreft het een medische indicatie? Dan worden de kosten vaak door de verzekeraar vergoedt.

Woont u in of in de buurt van Venlo? Dan is onze kliniek op Kerkstraat 12B (Gezondheidscentrum Donne) de beste locatie voor u of uw kind. Meld u aan via onderstaande knop.

VATAN gespecialiseerd team

Bij VATAN Besnijdeniskliniek werken uitsluitend in besnijdenissen gespecialiseerde artsen en medisch specialisten met ruime ervaring in het doen van besnijdenissen bij jongens en mannen.

Drs. M. S. Genco

Drs. L. M. Wolff van Ravenswade

Drs. E. O. Akpinar